admin April 23, 2020

Bløde og plyssede lammeskindstæpper er et favorit-indretningselement hos indretningsarkitekter og husejere. De er varme, stilfulde, og giver en ekstra dimension til indretningen. Lammeskindstæpper kan placeres i ethvert område i dit hjem, såsom stuen, soveværelset, børneværelset, osv. De er den bedste form for tilbehør, der straks tilfører varme til området, og gør indretning hyggelig. 

Der er dog forskellige typer af lammeskindstæpper, og det at vælge det rigtige er ikke lige så let som at vælge et gråt lammeskindstæppe med et fint mønster eller bunke. Her er nogle fakta at vide, før du køber lammeskindstæpper. 

Typer af Lammeskindstæpper

Lammeskind er et biprodukt af kødindustrien. Resthuden fra dyret tages fra, og bruges til at lave noget udsøgt, og reducerer dermed mængden af affald til deponering. Huden indsamles, og forarbejdes af garverier for at gøre dem egnede til brug af mennesker. 

Kvaliteten og mønstret af hvert lammeskindstæppe afhænger af fårets race, det tages fra. Her er nogle få populære varianter af lammeskind brugt til at lave tæpper. 

  1. Islandsk Lammeskind

Disse tæpper er egnede til folk, der ønsker det klassiske skandinaviske look. Islandske lammeskindstæpper er karakteriseret ved en glat og blød struktur med et skind af lange og korte hår. Den organiske følelse af materialet, når du kører fingrene gennem det, vil hjælpe dig med at differentiere islandske lammeskind fra andre varianter. Disse lammeskind efterlades i deres naturlige farve, eller farves nogle gange for at producere grå lammekindstæpper.

  1. Mongolsk lammeskind

Mongolske lammeskind har en unik krympet tekstur, der let kan identificeres ved tæt observation. Det mongolske lammeskind har en lang, silkeagtig og bølget tekstur og naturlig off-white farve. Vælg et tæppe lavet af mongolsk lammeskind for at lave et betagende stilstatement. 

  1. Faux Lammeskind

Veganere behøver ikke bekymre sig, da der også er en fremragende lammeskindsmulighed til dem. De faux lammeskind er lavede af akryl eller polyester. Looket og følelsen af de faux lammeskindstæpper er den samme som ved de ægte lammeskind, men de produceres uden at skade dyr. Da de er menneskelavede, er faux lammeskind tilgængelige i en bred vifte af farver og designs. 

  1. Shearling Lammeskind

Shearling lammeskind klippes fra får. Dette materiale holder dig kølig i sommeren og varme i vinteren. Shearling Lammeskind er egnede til brug hele året rundt, da de naturlige fibre i skindet fungerer som isolatorer, og de hule fibre absorberer fugten, og holder dig tør i de våde måneder. 

  1. Persisk Lammeskind

Persiske lammeskind er nogle af de mest foretrukne hos designere. Det erhverves fra der persiske lam fra Rusland, Namibia og andre Centralasiatiske lande. Materialet har et karakteristisk look med et tæt krøllet og moiré mønster. De persiske lammeskind er tilgængelige i naturlige farver såsom hvid, grå og brun. 

Der er mange andre varianter af lammeskind kategoriseret på baggrund af området og racen af får, de erhverves fra. Du kan vælge ethvert af materialerne afhængigt af dine præferencer, og hvordan du har tænkt dig at bruge dem. 

Uanset hvor dyrt dit grå lammeskindstæppe fra TrendCarpet er, er det afgørende at passe ordentligt på tæppet for at øge dets holdbarhed og vedligeholde dets æstetiske udseende. Her er nogle tips til at vedligeholde dine lammeskindstæpper. 

Tips til at vedligeholde Lammeskindstæppe

  1. Vask aldrig dine lammeskindstæpper i en vaskemaskine. Det ødelægger teksturen og bunken af lammeskindet.
  2. Hold dine lammeskindstæpper væk fra direkte sollys. Eksponering for stærkt lys kan beskadige fibrene og resultere i falmen af farven. 
  3. Naturlige lammeskindstæpper kræver ikke regelmæssig rengøring. Du kan blotte eventuelle spild og bruge en kæledyrsbørste til forsigtigt at børste tæppet. 
  4. Vælg altid professionel tæpperens, når du ønsker at give dit tæppe en grundig rengøring.  

Nu da du er opmærksom på de forskellige typer af lammeskind, og hvordan du plejer dem, kan du købe din favorit grå lammeskindstæppe og vise det frem med stil.  

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*