admin April 23, 2020

Sittpuffar

Sittpuffar har gått från att vara knappa till en nödvändighet. De är nästan gratis efter långa arbetstider och ryggsmärtor. Men eftersom arbete är ett åtagande måste det verkligen alltid fortsätta. Det är väldigt lite som kan göras åt det. Men det som kan ändras är att du sitter själv. Stolar är som standard inte bekväma att sitta i långa timmar. De är inte utformade på ett sätt som kompletterar en god naturlig kroppshållning. Vad detta i huvudsak betyder är att stolen inte riktar in bäckenet och ryggraden korrekt. Det är viktigt att komma ihåg att höger korsryggsstöd är viktigare än korsstöd. Men i sådana situationer, vad gör man?

Det uppenbara svaret nummer ett är sittpuffar. Ergonomiska sittpuffar hjälper till att rikta ryggraden korrekt och stödja bäckenet för att underlätta din långa arbetstid. Dessa är billiga och bärbara och utgör ett bra hälsopaket med deras erbjudande.

Sittpuffar i minneskum

Nästa uppdatering av sittpuffar var användningen av minneskum i skapandet. Minneskummet har massor av fördelar som gör ett övertygande fodral för dess användning. Dessa är-

  1. Stöd för hållning – Minneskumfodralskuddar ger önskat ländstöd och riktar ryggen noggrant. Små och bärbara, men effektiva, dessa sittpuffar kan vara räddarna för människor som måste delta på långa sammanträden. Detta kan vara medan du är på kontoret, under körning eller något annat tillfälle som du kanske tycker är lämpligt.
  2. Överlägsen komfort – Eftersom minneskum är bäst att anpassa sig till din faktiska kroppsform, kan detta ge den bästa, personliga komforten till ekonomiska priser. Den mesta hjälp som det skulle ge är svansbenet. Många hälsorisker i lägre rygg är utbredd bland kontorister. En sittpuff med minneskum säkerställer att du faktiskt kan njuta av det arbete du gör utan att behöva offra din hälsa för det.
  3. Bärbar – liten i storlek, detta är ett litet paket som säkerställer att du förblir frisk överlag. På grund av deras storlek kan du alltid bära dem med dig vart du än går. Detta innebär att du bär komfort med dig och kan säkert njuta av dina resor också.
  4. Långvarigt – Mycket få människor vet faktiskt att minneskumsittpuffar ursprungligen var designade för flygresenärer. Eftersom de användes i flygplan var kvaliteten förstklassig och designen var långvarig. Sittpuffarna kunde inte heller bytas ut så ofta och kan därför hålla i flera år, även efter att ha upplevt mycket trafik och användning. Som ett resultat har dessa minneskumpuffar i nuvarande tid bibehållit samma kvalitet och är en investering som är helt värt det.
  5. Många alternativ – På grund av den utbredda användningen och minneskumpuffar som är industristandarden finns det en mängd alternativ på marknaden att välja mellan. Människor som är på jakt kan hitta sittpuffar enligt deras krav, oavsett om det är för kontorsbruk eller för personlig användning. För kontorsbruk finns varianter som sittpuffar beige som inte är för pråliga och inte lockar många nyfikna ögon. Dessa sittpuffar beige är perfekta om du vill höja din arbetslivskvalitet.

För att sammanfatta

Medan sittpuffar från Trendcarpet definitivt förbättrar komforten och upplevelsen, kommer de definitivt att kompletteras med goda arbetsvanor också. Till exempel är det viktigt att ta en paus nästan varje halvtimme och gå runt. När du köper sittpuffar med minneskum, se till att du gör din undersökning och uppgraderar till god hälsa idag!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*